Aanmelden als creatief

Ben jij klaar om uit te pakken?

Kom bouwen, hosten, (ver)maken of verrassen op Solar Weekend 2024!

Solar Weekend. Het creatiefste festival van Nederland, maar niet zonder de stempel die JIJ drukt! Jaarlijks bouwen honderden creatievelingen en kunstenaars mee aan ons festival, maar we willen gekker, harder, groter, creatiever, kunstzinniger en speelser. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! THE NEXT BIG STEP is een open oproep voor alle makers, bouwers, hosts, entertainers, organisatoren en kunstenaars die klaar zijn om hun ideeën écht uit te voeren. En wij zijn graag die springplank. Hop on, baby!

Geen idee is te gek: van levensgroot Annemarie Koekoek voor volwassenen, tot een massale Techno-biercantus, als experimentele dj een nieuwe genre aan de man brengen, een sick interactief decor ontwerpen of op de meest intieme spot van het terrein een spoedcursus condoombreien geven. Back in de Solar Weekend geschiedenis zijn zo de tofste ideeën ontstaan! Ook grote spelers zoals Vage Gasten, Mozem en Funky Town begonnen ooit samen met Solar Weekend hun avontuur en tour(d)en uiteindelijk heel Nederland rond!

Meld je nu aan! Hoe? Omschrijf je idee, wat je er voor nodig hebt en waarom je dit wil doen. Pitch je plan en claim die stage! Deadline: 29 februari 23:59 uur!