Solar wordt jaarlijks gebouwd door honderden creatieven die we uitdagen met een thema. Dit jaar is dat thema WILD LIFE! Ontdek hieronder onze creatieven!

Filter: Hostings Bouwers Creatives

ZOMAAR

De nieuwe aanwas van de Solar Camping: ZOMAAR. Waan je in een creatieve en kleurrijke jungle en dans tot je geen lendendoekje meer over hebt. ZOMAAR slingert je vakkundig van disco tot billenshake en van techno tot meezingers. Waarom? ZOMAAR!

Maaskantine

Terug op Solar, straight outta Roffa: De Maaskantine! Deze hosts pakken de boot over hun naamgevende rivier, 10.000 knopen hard richting het Zuidoosten, naar de bron van het feestgedruis: Solar Weekend 2023. We gaan wild op wipkippen en schommelen van links naar rechts. Muziek? Als het maar dansbaar is. En dat is het!

∘ Zie je daar!
∘ Waar?
∘ Bij De Maaskantine op Solars camping!
∘ Met natte ‘t’?
∘ En natte pils!

MOZEM

Publieksfavoriet én Eindhoven’s finest is terug op Solar! Mozem verhuist voor de 2023-editie van het strand op de camping naar het festivalterrein. Uiteraard met een prachtig zelf-gedecoreerde stage, ditmaal in de vorm van een vlindertuin. Fladder mee met de lekkerste house & disco tracks en vier Solar op z’n Mozems: knetterlekker dus!

Tasty Folk

Nieuw op Solar: Tasty Folk! Dit collectief neemt je mee op een trip door een door kunstenaars en designers gecreëerde paddenstoelenarena en laat je dansen op smaakvolle housetracks: diep, underground, percussief, funky, sexy, tasty! Join jij? Ja toch!

SMÈRRIG

SOLAR, laat je effe horen want SMÈRRIG is terug! Samen mee gullie zullen we erveur zorgen da deze wulpse beestenboel flink uit d’n klauwen loopt! Mee de lekkerste guilty pleasures, classic hiphop en R&B zetten we die jungle compleet op z’n kop! Dus slinger jezelf zaterdag en zondag in ons alsof ge d’n King of the Jungle bent! 🐯

Fat Cat

Terug op Solar en klaar voor moshpits, gunfingers en meer spinnende verrassingen. Vorig jaar ontmoetten jullie die grote roze poes al op het Solar-terrein, dit jaar maken jullie kennis met zijn speeltuin. Eén ding staat vast: stilstaan is er niet bij! Duh. #weneedsomemorecatsinhere!

Funky Town

Sinds jaar en dag op Solar met de allermooiste areas: Funky Town! Deze vrolijke provinciegenoten staan garant voor de dikste decors en nóg dikkere feestjes. Dit jaar in een antieke en loodzware greenhouse. Benieuwd hoe ze die in Roermond krijgen, maar dat komt vast goed. Net als met die danspasjes. We zien je bij Funky Town!

Early Peakers

Dit jonge kledingmerk laat je alle hoeken van de onderwaterwereld zien, met Early Peakers presents: The Fishbowl. Hoe dat werkt? Samen naar de haaien, happen naar adem en kopje onder met de lekkerste house en rollende techno. Het devies? Vroeg pieken, langer genieten!

Dorothy’s Disco

Met de dikste disco hits, live entertainment door drag queens, dansshows en waanzinnige deco, neemt Dorothy je mee terug naar de gouden eeuw van disco. Geniet, dans, zing! Allemaal in een extravagante en kleurrijke sfeer. Of je nu een doorgewinterde disco queen/king bent of gewoon zin hebt in een verzetje, bij Dorothy’s Disco ben je altijd welkom!

Ausser Betrieb

De Rotterdammers reizen af naar Solar om jullie wat vogelspot skills bij te brengen. Neem je verrekijker mee, oefen die paringsdans, verlies je in het riet en nestel je bij deze Vogelspot voor een dosis house waar je U tegen zegt.

Magic System Amsterdam:

Het leven is een dierentuin: soms zit het mee, soms zit het tegen. Speel je een weg naar de Magic Solar Shake door de nieuwe BIG 5 te trotseren: het proefkonijn, de geldwolf, de kroegtijger, de pechvogel en de pitpoes. Gelukt? Dan dans je op de beste Afrobeats: van Burna Boy tot Yemi Alade en all things in between!

Oscillate Invites

Klaar voor een dikke dosis DnB? Oscillate laat je alle hoeken van de zelfgebouwde area zien! Verwacht Neurofunk. Verwacht Rollers. Verwacht Liquid en Techstep. En boven alles: verwacht een portie spierpijn, maar ook een brede glimlach. This is Oscillate!