4 T/M 7 AUG 2022

De Reguliere ticketverkoop is gestart

scoor je tickets hierrr!
4 T/M 7 AUG 2022

Creatieve partijen gezocht

Schrijf je hier in!

Tentje gezocht?

Boek je eigen Festitent!

Een echte vent neemt een FestiTent! Geen gehannes met die stokken, niet je longen uit je lijf blaffen bij het opblazen van je luchtbed. FestiTent's got you covered! De FestiTent komt in verschillende soorten en maten. Ook te boeken met luchtbedden, slaapzakken et cetera!

Creatieve partijen gezocht

Solar viert in 2023 haar zeventiende editie! Naast een brede muziekprogrammering, is Solar ook dé ontmoetingsplek voor creatieve partijen. En het fijne is: Iedereen kan een plan indienen om deel uit te maken van Solar 2023.

Host jij straks je eigen feestje? Design jij de Mainstage? Óf bedenk jij een te gek spel? Speel, host of bouw mee aan Solar 2023 🎉. We zoeken jullie, willen jullie, hebben jullie nodig! Want zonder creatievelingen, geen Solar Weekend 2023.

Dus: ideetjes? Download het formulier hieronder, lees het goed door en stuur je inschrijving naar info@solarweekend.com.

Informatie Brochure Inschrijfformulier

Dit is de Solar App

Download hem snel.

Joeeeehoee, hij is er weer. Onze prachtige Solar App! En wat je daarmee kunt? Terug in de tijd om je alvast op te warmen voor Solar 2023. DOWNLOADEN DUS

Houd mij op de hoogte