Holiday ticketverkoop start zat. 25 november om 11:00 uur!

Ticketshop

Built on Creativity

Eens per jaar komen duizenden deelnemers samen in Roermond om onderdeel te zijn van een tijdelijke, experimentele samenleving waarin iedereen welkom is: Solar Weekend. Een eigenzinnig festival met muziek, theater, experimentele bouwwerken en hedendaagse kunst. Solar Weekend is één van de meest creatieve festivals van Europa.

De creatieven bouwen samen - meer dan twee weken lang - aan het dorp dat Solar Weekend heet. Het dorp waarin bezoekers op een ware ontdekkingsreis worden genomen. In elk hoekje waar je in en uit, onder of op gaat staat je iets nieuws te gebeuren en ontvouwen de vreemdste taferelen. Je wordt een weekend lang verrast maar dat niet alleen. Want als bezoeker werk je ook mee aan het hele gevoel. Schilderen, (R&B-)karaoke, bubbling stoelendans, toneelspelen, komische spellen, speurtochten en nog veel meer. Maar Solar Weekend is natuurlijk ook dansen, feesten en flirten op lekkere muziek, kortom voor ieder wat wils!

Het is mogelijk vier dagen te vertoeven op onze Solar camping. Op donderdag zoek je een mooie plek voor de tent. Vervolgens is het lekker eten en drinken, alternatief sporten, komische spellen doen en bij het kampvuur genieten van akoestische muziek. Vanaf vrijdag wordt daar de feesttent en een aantal andere muziek areas aan toegevoegd.