Traffic

Kiss & Ride
Er is een Kiss & Ride dichtbij het festivalterrein. Volg de bewegwijzering en je bent er! Let op: parkeren langs de weg mag niet. Doe ons en jezelf een lol en volg eerbaar de borden.

Taxi’s
De taxi’s staan in de buurt van de Kiss & Ride. Volg ook hierbij de bewegwijzering en je bent er.

Auto
Navigeer naar Maasplassen, Roermond. Maar: zodra je de bordjes ‘Solar’ ziet, negeer je die navi beter. Bordjes zijn belangrijk! Je kunt niet met de auto het kampeerterrein op. Parkeren kan uitsluitend op de officiële parkeerplaats. Vanaf daar word je naar het kampeerterrein begeleid. Laat geen waardevolle spullen achter in je auto. Parkeren is op eigen risico.

Pendelbussen
Er rijden op vrijdag tot en met maandag pendelbussen tussen de parkeerplaats en het festivalterrein. Mensen, ga niet lopen! Het is 3,5 kilometer en hier doe je ongeveer een uur over. Met de bus ben je er dus veel sneller!

Met de bus
In onze ticketshop vind je bustransfers voor zaterdag en zondag!

Met de trein
Solar is goed bereikbaar met de trein. Raadpleeg voordat je op reis gaat de NS Reisplanner voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Je vindt hier een compleet reisadvies. Voor actuele reisinformatie onderweg kijk je op ns.nl of download de gratis NS App.

Pendelbussen vanaf station Roermond
De pendelbussen rijden van donderdag tot en met maandag tussen het station en het festivalterrein. Deze pendeldienst start een half uur voor de opening van het terrein. Na afloop van het festival blijven deze rijden totdat iedereen het festivalterrein heeft verlaten. Een retourtje met de pendelbus kost €5. Let op: deze dient contant betaald te worden.