Reglement

● Het is niet toegestaan om het terrein tussentijds te verlaten. Verlaat je het terrein toch, dan kom je er niet meer op!

● Je mag geen drugs of wapens mee naar binnen nemen. Bij binnenkomst word je streng gefouilleerd. Bij eventuele weigering hiervan, zal de toegang tot het festival worden ontzegd. Solar Weekend Festival hanteert een Zero Tolerance-beleid ten aanzien van drugs. Houd hier ook rekening mee.

● Roken mag, maar niet in de festivaltenten. Denk wel even aan het milieu. Gooi je sigaretten niet op de grond, maar doof ze uit en gooi ze (gedoofd) in de prullenbakken.

● Ben niet lui en loop een paar meter verder om je afval in de prullenbak te gooien.

● Geweld en intimiderend gedrag wordt niet getolereerd. Hier valt ook discriminatie, seksuele intimidatie of het dragen van provocerende kleding (bijv. voetbalshirts met full colours) onder.

● Het is niet toegestaan om bezorgmaaltijden te laten leveren bij Solar Weekend. Klaargemaakte maaltijden zoals pizza’s, kebab, frieten et cetera, mogen niet het camping- en festivalterrein op.

● Een drankje kan prima! Maar drink met mate. Dronken bezoekers worden van het terrein afgezet. Dit geldt tevens voor het gebruik van medicatie. Neem niet meer dan nodig is.

● Solar Weekend Festival doet er zijn uiterste best voor om het decor van het festival zo gezellig mogelijk te krijgen. Stelen of vernielen van eigendommen van Solar of andere partijen is daarom ten strengste verboden.

● Uit veiligheid voor iedereen is het verboden in het bezit te zijn van glas, spuitbussen (met propaan), vuurwerk en paraplu’s.

● Het beklimmen van hekken en/of andere installaties of infrastructuren wordt niet getolereerd.

● Handeldrijven in waren van welke strekking ook, zonder toestemming van de Solar-organisatie, is niet toegestaan.

● Flyers en/of posters plakken van andere evenementen, zonder toestemming van de organisatie, is niet toegestaan.