Sanitair

Wanneer en waar kan ik douchen op de camping?

Er zijn in totaal drie verschillende douchezones op de SolarCamping. De douches zijn van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Alleen tussen 02.00u en 07.00u zijn ze gesloten. Tip: douche buiten de piektijden in de vroege avond en ochtend! Douchen kan voor één bon.

Waar kan ik naar het toilet gaan?

Er zijn vier verschillende toiletzones op de SolarCamping. Keuze genoeg dus. Let op: het kan weleens zijn dat de dichtstbijzijnde toiletzone voorbij je campingspot ligt. Wij proberen in de mate van het mogelijke toiletpapier te voorzien, maar dit is niet altijd evident. Speel op safe en breng je eigen – vertrouwde – rolletje toiletpapier mee. De toiletten zijn 24 uur per dag geopend.

Regels

● Ga niet met vieze schoenen, slippers of blote voeten naar binnen. Bij de ingang van de douches is er de mogelijkheid om je schoenen schoon te spuiten of voeten te wassen.

● Douche niet langer dan 5 minuten, liefst nog korter.

● Kleed je niet aan of uit in de douchecabine. Hiervoor zijn er andere opties: een kleerhanger met haak (let op voor waardevolle spullen, wij als organisatie zijn niet verantwoordelijk). Er staat ook een bankje voor nog meer gemak.

● Ga niet bij een ander geslacht douchen. Mannen bij mannen en vrouwen bij vrouwen, respecteer dit.

● Je mag geen drank of bekers mee naar binnen nemen.

● Gedraag je en ben rustig in de douche-area en houd je niet langer op dan nodig is bij de douches.

● Laat niets slingeren en vergeet je douchespullen niet.

● Houd de douches schoon, deze zijn uitsluitend om te douchen. Andere activiteiten zijn ten strengste verboden. Wanneer je dit overtreedt, kan je worden verbannen van het campingterrein.