Reglement

De volgende spullen zijn niet welkom op de camping van Solar.

● Geluidsinstallaties (alle soorten)

● Aggregaten, autobatterijen, generatoren of andere stroomopwekkers

● Gasflessen

● Grote hoeveelheid aan alcohol (maximaal per persoon: 12 blikjes bier (0,33cl per blik) of 1,5 liter wijn in een gesloten pak)

● Sterke drank (om die reden is het niet toegestaan om reeds geopende drankverpakkingen mee te brengen)

● Glaswerk

● Glazen flessen frisdrank

● Vuurwerk, (vuur)wapens en andere (gevaarlijke) voorwerpen die als wapen kunnen dienen (messen, hamers, schroevendraaiers als voorbeeld)

● Open vuur tussen de tenten

● Bankstellen (en ander groot materieel)

● Winkelkarren, fietsen, brommers/scooters en alle andere (gemotoriseerde) karretjes die niet op een normale manier door de toegangspoortjes kunnen (70 centimeter breed)

● Drugs of andere verdovende of geestverruimende middelen

● Droog ijs, (lach)gaspatronen

● Graffiti, spray cans, sprays enzovoort

● Huisdieren (alle soorten, behalve blindengeleidehonden voor mensen met een visuele handicap)

● Kleding die als uitdagend of provocerend kan overkomen en fluojasjes

● Koelkasten of diepvriezers

● Campers en caravans zijn wegens logistieke redenen helaas niet toegestaan op onze camping

 

Welke kwajongensstreken zijn ongeoorloofd?

● Het is niet toegestaan om de camping tussentijds te verlaten. Verlaat je de camping toch, dan mag je het terrein niet meer op!

● Het is toegestaan om een kleine hoeveelheid eten en drinken mee te nemen op de camping van Solar. Echter is het niet toegestaan om tussentijds boodschappen te doen en weer de camping te betreden. Eenmaal aanwezig op de Solar camping is het niet meer toegestaan om de camping te verlaten om boodschappen/andere spullen te halen. Boodschappen kunnen alleen de eerste keer mee het terrein op.

● Je mag geen drugs of wapens mee naar binnen nemen. Bij binnenkomst word je streng gefouilleerd. Bij eventuele weigering hiervan, zal de toegang tot het festival worden ontzegd. Solar Weekend Festival hanteert een Zero Tolerance-beleid ten aanzien van drugs. Houd hier ook rekening mee!

● Roken mag, maar niet in de festivaltenten. Denk wel even aan het milieu. Gooi je sigaretten niet op de grond, maar doof ze uit en gooi ze (gedoofd) in de prullenbakken.

● Ben niet lui en loop een paar meter verder om je afval in de prullenbak te gooien.

● Geweld en intimiderend gedrag wordt niet getolereerd. Hier valt ook discriminatie, seksuele intimidatie of het dragen van provocerende kleding (bijv. voetbalshirts met full colours) onder.

● Het is niet toegestaan om bezorgmaaltijden te laten leveren bij Solar Weekend. Klaargemaakte maaltijden zoals pizza’s, kebab, frieten et cetera, mogen niet het camping- en festivalterrein op.

● Een drankje kan prima! Maar drink met mate. Dronken bezoekers worden van het terrein afgezet. Dit geldt tevens voor het gebruik van medicatie. Neem niet meer dan nodig is.

● Solar Weekend Festival doet er zijn uiterste best voor om het decor van het festival zo gezellig mogelijk te krijgen. Stelen of vernielen van eigendommen van Solar of andere partijen is daarom ten strengste verboden.

● Uit veiligheid voor iedereen is het verboden in het bezit te zijn van glas, spuitbussen (met propaan), vuurwerk en paraplu’s.

● Het beklimmen van hekken en/of andere installaties of infrastructuren wordt niet getolereerd.

● Handel drijven in waren van welke strekking dan ook zonder toestemming van de Solar-organisatie is niet toegestaan.

● Lawaai maken na 01:00 uur op donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht.

● Lawaai maken na 23.00 uur op zondagavond.

● Gaten, sleuven of putten graven.

● Zwemmen tussen zonsondergang en zonsopkomst.

● Branduitgangen en nooduitgangen versperren. Indien dit wel het geval is, is de organisatie vrij het materiaal te verplaatsen vanwege veiligheidsredenen.

● Flyers en/of posters plakken (van andere evenementen) zonder toestemming van de organisatie.

● Partytenten mogen niet meer de camping op, omdat we ze na het festival veel te veel tegenkomen om en in (!) het meer. We merken dat de hoeveelheid rotzooi de spuigaten uitloopt en dit kan niet de bedoeling zijn. We zijn ontzettend blij met ons terrein en we willen dit ook graag netjes houden. Wil je tóch een partytent? In onze campingwinkel zijn deze verkrijgbaar. We gaan er vanuit dat deze tenten na afloop weer mee naar huis worden genomen. Op deze manier houden we de hoeveelheid plastic op Solar onder controle. De opbrengsten van de partytenten worden gestoken in de schoonmaak van het campingterrein. Neem jij je partytent ook gewoon netjes mee naar huis? Dan ontvang je een Properganda Keurmerk. Met deze sticker mag de partytent volgend jaar gewoon weer bij ons op de camping!

 

Let op: Bezoekers betreden de camping op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige schade (zowel lichamelijke als geestelijke).