21 May 2019

SOLAR & XITE present: The Cruise

Aye! Captain! Ga óf wil jij deze zomer naar de vijftiende editie van Solar Weekend? En doe je dit graag in stijl? We got ya! Solar & Xite present: The Cruise.

Op dag #1 van Solar – donderdag 1 augustus – start het feest al in de ochtend, in plaats van om 14:00 uur ‘s middags! En wel op een boot.

Stel je voor. Donderdagochtend – enkele uren voordat het feest op de camping van Solar losbarst – stap jij met zo’n tweehonderd andere partymakers op de Cruise, in de haven van Nijmegen. Koffers in de kajuiten, klaar voor de reis naar het zuiden. Over de Maas en – net als Solar – lekker tegen de stroom in. Muziek, food, feest, een dosis creativiteit, meligheid en voldoende drank… varen maar!

Wil je de boot niet missen? Pay attention! Vanaf 21 mei 2019 om 12:00 uur kun jij je registreren voor de ticketverkoop van The Cruise. Er zijn maar tweehonderd plekjes beschikbaar, dus registreren is verstandig! Per registratie kun jij maximaal twee tickets bemachtigen voor dit pleziertje! Registraties hebben vervolgens voorrang op de kaartverkoop die op 27 mei 2019 start.

Yep, Solar komt vroeg dit jaar. Solar gaat hard dit jaar. En ditmaal laten we dat zien in knopen. Op The Cruise.

 

Registreren gaat via deze link.