25 June 2021

SOLAR 2021 gaat door!

JA! Zojuist hebben we officieel groen licht gekregen voor Solar 2021. We mogen weer! Uiteraard gaan we er een onvergetelijke editie van maken in een tikkie kortere voorbereiding dan we gewend zijn én met een stapeltje extra maatregelen, maar hey: dat gaat de pret niet drukken! Gewoon keihard festivallen met z’n allen! En yep, natuurlijk is Solar dit jaar nét een beetje anders dan gebruikelijk, maar wees gerust, het wordt een editie om nooit te vergeten. Dat beloven we.

Ok. Super cool enzo, maar wat gebeurt er nu met mijn tickets?

Als je dit jaar een aanbetaling hebt gedaan, ontvang je op donderdag 1 juli een mail om het resterende bedrag voor je Solar 2021-ticket te voldoen. Let op! Betaal je het resterende bedrag niet, dan is je ticket niet geldig voor Solar 2021 en wordt je ticket verkocht aan iemand anders.

Maarre, ik had al tickets voor de 2020-editie!

Stop dan NU met lezen en start met inpakken! Want je ticket komt snel in je mailbox.

– Ik heb geen ticket, WAAR kan ik deze vinden?

Woehoeee, Solar 2021 is helemaal uitverkocht. MAAR hou ons vooral in de gaten, want mochten er nog tickets over zijn, dan kun jij toch nog een ticket bemachtigen voor Solar 2021. (Let op, als alle tickets worden verzilverd, komen er geen resterende tickets in de verkoop) Keep you posted!

Tot slot, maar héél belangrijk: Solar 2021 is alleen toegankelijk met een negatief testbewijs, herstelbewijs of een vaccinatiebewijs, aan te tonen in de corona check app. Meer informatie volgt snel hierover op www.solarweekend.com.

Voor nu: vat die voorpret bij de horens en hossel je crew bij elkaar, want het aftellen kan beginnen… nog 34 dagen! Whoop!