19 March 2021

Pre-registreer je nu!

NA REGEN KOMT SOLAR Yep! Je leest het goed: we gaan weer beginnen! En dat doen we met een pre-registratie (pre-registreer jezelf nu!) voor de laatste tickets én de start van de pre-registratie ticketverkoop (vrijdag 2 april - 11.00 uur). Om je alles even uit te leggen, zetten we de informatie hieronder op een rij:

PRE-REGISTREER NU

Dus jij hebt nog geen tickets voor Solar 2021? Let dan héél goed op. Omdat een groot deel van de tickets vorig jaar al de deur uitging, trappen we de 2021-ticketsale af met een stuk minder kaarten dan normaal. Kans maken op een retourtje Solar? Pre-registreren kan vanaf NU. Op deze manier pak je voorrang op die felbegeerde kaarten en koop jij je tickets één uur voordat de kaartverkoop officieel start op vrijdag 2 april om 12:00 uur. Jouw persoonlijke ticketshop opent met een pre-registratie in de pocket dus al om 11:00 uur, ook op vrijdag 2 april! Klik hier om te je pre-registreren. 

NIET DE VOLLE MEP, MAAR EEN AANBETALING

Om jullie tegemoet te komen én om een kleine slag om de arm te houden, betaal je nu nog niet de volle mep maar een aanbetaling van €10 (excl. servicekosten). Zodra Mark, Hugo – of wie er dan ook komt te zitten – écht groen licht geeft voor een festivalzomer, betaal je de rest. Mocht het onverhoopt niet doorgaan, dan gaan de 2020-tickets én de 2021-aanbetaling mee naar 2022. Maar daar rekenen we natuurlijk niet op! (je ontvangt een mail met je persoonlijke ticketshop al op 1 april!)

Voor de volledigheid, de prijzen op een rij: 

4 Day Holiday Ticket (incl. camping) – €10 aanbetaling, €145 totaal

3 Day Holiday Ticket (incl. camping) €10 aanbetaling, €125 totaal

Weekend Ticket (excl. camping) – €10 aanbetaling, €85 totaal

NOTE: Prijzen zijn exclusief servicekosten

Dagkaarten

Je ziet het goed, dagkaarten gaan nog niet in de verkoop. Zolang de voorraad strekt, zijn de bovenstaande tickets verkrijgbaar. Op dinsdag 6 april om 11:00 uur gaan de laatste dagkaarten in de verkoop. Maar let op: dit zijn er nog maar een paar. Zeker zijn van Solar 2021? Maak gebruik van de pre-registratie!

Solar 2020-tickets zijn gewoon geldig voor Solar 2021

Had jij kaarten voor de 2020-editie? Stop NU met lezen, spuug op die dansschoenen en poets ze op totdat ze harder blinken dan jij shinen kan, want jouw kaarten zijn gewoon geldig. We zien je dus van 29 juli t/m 1 augustus 2021 aan De Maasplassen in Roermond.