07 February 2020

Hé jij daar! Glampen? Dat kan!

Ben jij het zat dat je elke keer op de grond ligt omdat je luchtbed kapot is? Of dat er weer een dronkenlap over de haring van je te kleine tentje struikelt en de scheldwoorden je om de oren vliegen? ÉN heb je al helemaal geen zin om dat hele stuk met je tent te sjouwen? Kies dan nu voor een van deze verblijven!

Delta/Lodge:
Lekker liggen, goed slapen maar even hard feesten als de rest? Het kan echt en dan wel in een van deze twee verblijven! Je komt binnen en voelt je meteen ontspannen, je kan neerploffen op een opgemaakte boxspring, je biertjes openen in het donker (want ja, er is ook een led lampje aanwezig), een foto van je oma op je nachtkastje neerzetten en dat is nog niet alles, je kan zelfs je verblijf op slot doen! Geen gekke dronkenlappen die ‘s nachts stiekem naar binnen kunnen glippen dus! But there’s more! Je hebt ook nog eens de keuze of je een verblijf wilt met een “klein voortuintje” voorzien van stoelen. Hier kun je dan heerlijk genieten van de rest van de campinggasten die lopen te struggelen met het opzetten van hun tentjes. Die ze overigens hoogstwaarschijnlijk op maandag achterlaten, dus je bent ook nog eens “groen” bezig en dat vinden wij als Solar erg belangrijk!

Festitent:
Een echte vent neemt een Festitent! Festitent is een stukje camping waar je tent al voor je is opgezet. Geen gehannes met stokken en niet de longen uit je lijf blaffen bij het opblazen van je luchtbed. Festitent has got you covered! Je kan zelfs luchtbedden, tafeltjes en stoeltjes huren. Niet te vergeten kun je je partytenten hier natuurlijk ook kwijt, al moet je die wel zelf opzetten! Zo blijft het camping gevoel toch nog een beetje bestaan!

Dus wees slim en boek een van deze verblijven. Dan kan je je tentje lekker thuis laten, scheelt jou lopen en ons opruimen!

Boek je accommodatie hier!