05 February 2020

Groener Gras bijna uitverkocht!

Begin februari en het schoonste stukje camping van Solar is nu al bijna volledig uitverkocht! Heb jij al een plekje bemachtigd?

Wacht niet te lang! Want: de Groener Gras Camping is het gezelligste én het schoonste stukje Solar Camping. Hoe? Dankzij jullie hulp. Bezoekers ruimen zelf hun rotzooi op, maar feesten verder minstens zo hard als de rest. Kleine moeite, maar het helpt veel. Inmiddels zijn de Regular 3 Day Holiday Groener Gras uitverkocht en ligt er nog een klein stapeltje 4 Days.

Jaarlijks blijft er veel te veel rotzooi achter. Zonde voor de portemonnee, zonde van de spullen. Naast de blikjes pils en een verdwaald condoompje, ook een berg partytenten, gewone tenten en luchtbedden. Ruim een kwart van deze spullen blijft op een gemiddeld Europees festival achter. Maar dus niet als het aan de Groener Gras bezoekers ligt! Zelf een vuilniszakkie vullen, na afloop tentje terug naar huis. En verder? Feesten toch!

Het aantal Groener Gras tickethouders groeit ieder jaar weer en daar zijn we blij mee. Boek je spot voor dit mooie stukje camping voordat het te laat is.

De tickets verkopen ieder moment uit en je vindt ze HIER.