21 April 2020

FAQ Solar naar 2021

De zestiende editie van Solar Weekend wordt verplaatst naar 2021. De ontwikkelingen rondom COVID-19, de maatregelen van de overheid en het advies van experts, maken dit tot de enige juiste - maar ook pijnlijke - keuze. We hebben allemaal veel vragen, onderstaand worden enkele vragen beantwoord.

Waarom is Solar Weekend 2020 verplaatst?
In opvolging van de ontwikkeling van het COVID-19 virus en desbetreffende maatregelen die de overheid heeft genomen is het niet mogelijk om Solar Weekend 2020 te laten plaatsvinden op de daarvoor gekozen datum.

Zijn mijn tickets geldig voor de volgende editie?
Gekochte tickets via solarweekend.com voor de Solar Weekend 2020 editie zijn geldig voor de editie in 2021. Wij zullen vanzelfsprekend alles uit de kast trekken om van Solar Weekend 2021 een onvergetelijke editie te maken. De afgelopen 15 edities hebben wij samen met jullie gefeest en dit willen wij niet missen. Alle ticket kopers zullen spoedig (binnen twee weken) meer informatie ontvangen betreffende de aangekochte tickets. Solar Weekend sluit zich aan bij de “Bewaar je ticket, geniet later-regeling”.

Waarom verplaatsen wij Solar niet naar een later moment dit jaar?
Solar vieren we samen en veelal in de zon. De overheid heeft moeten besluiten dat grote bijeenkomsten zoals Solar niet in Augustus mogen plaatsvinden en aangezien ons evenement ook afhankelijk is van het weer, leveranciers, artiesten en creatieven hebben wij moeten besluiten om het een jaar uit te stellen om jullie te geven wat jullie van ons gewend zijn.

Ik kan niet naar Solar Weekend 2021 (29,30,31 juli & 1 augustus) Wat moet ik doen
Wij kunnen deze vraag op dit moment nog niet beantwoorden. We hebben hier nog even de tijd voor nodig om alle zaken op orde te stellen. Alle ticket kopers ontvangen binnen twee weken een mail met meer informatie.

Ik heb een accommodatie geboekt voor op Solar Weekend 2020. Wat moet ik doen
Ook de reserveringen van alle accommodaties blijven voor de komende editie in 2021 geldig. Kopers en boekers van deze accommodaties krijgen hierover automatisch van ons bericht.

Worden vluchten, hotel en reiskosten vergoed?
Wij adviseren om dit met desbetreffende organisatie te bespreken.