15 July 2019

De Levi’s® Tailor shop op Solar weekend

Okay. Deze is leuk! Levi’s® is weer van de partij op Solar Weekend en ze hebben mooie plannen! Heb jij Levi’s® items liggen? Neem ze mee. Waarom? Levi’s® legt het hieronder uit!

Make it personal!

Levi’s® is al decennia lang het officieuze festival uniform en is al gespot bij talloze muzikanten en muziekliefhebbers die trots hun Levi’s® rocken. Om denim fans de kans te geven hun favoriete stuks te customizen, is de Levi’s® Tailor Shop ook dit seizoen weer van de partij. Wij geven je de kans om nieuw leven te blazen in je pre-loved vintage Levi’s® of een nieuwe Levi’s® aankoop te personaliseren! Customize je favoriete item in onze nieuwe Levi’s® Tailor shop.

 

Levi’s® INK

Individualiseer je t-shirt in rap tempo met coole designs voor je t-shirt met een druk op de knop van ons INK-apparaat. Hoe? Kies je design, plaats het op je shirt – en verwelkom je nieuwe favoriete t-shirt!

 

NEON PATCHES & MORE…

Hou je van fel? Dan hebben we iets voor je: onze gloednieuwe neon-patches! Kies een kleur en laat ons de patch op je favoriete Levi’s® jeans bevestigen! Beloofd: deze jeans wordt niet over het hoofd gezien. Of kies een mooie stof uit en laat deze bevestigen op je favoriete Levi’s® item!

 

HEAT PRESS

Hot, hot, Heat Press. Dat is nou iets dat je op je favoriete item zou moeten laten drukken! Geen probleem met onze heat press. Denk gewoon even na over je boodschap en plaats deze dan op je item. En weet je, soms moet je gewoon lef tonen!

 

Vergeet dus niet je Levi’s® items mee te nemen om deze vervolgens gratis te customizen in de Levi’s® Tailorshop. Item vergeten? Levi’s® heeft een shop waar je mooie items uit de nieuwe collectie kan kopen.

De opbrengsten van de verkochte items van de second life corner én het beer pong spel (yay!) gaan naar het goede doel: De Voedselbank Limburg!

Check @levis_NL #LiveInlevis