0 9 8 7 6 5 4 3 2 1
5 4 3 2 1 0

18 December 2018

Solar 2019 a story to tell

Het thema van Solar 2019 is bekend! Jaarlijks wordt het festival opgebouwd door honderden creatievelingen. Ze maken de mooiste bouwwerken, maar ook kleine kunstprojecten, melige spellen, intiem theater en meer. Dit gebeurt aan de hand van een jaarlijks wisselend thema. Voor de aankomende editie is het thema. Solar 2019: A Story to Tell.

Wij zijn benieuwd naar wat jullie te vertellen hebben. Wat moet je van het hart? Wat wil jij laten zien op Solar 2019? Welk verhaal dat er nu nog niet is, wil jij graag schrijven en tot leven wekken? Wat is jouw Story to Tell?

Maak je een toneelstuk met het publiek als deelnemer? Bouw je een luchtkasteel met verhalen achter elke deur en om elke hoek? Ga je voor GROOT of hou je het klein? Schrijf je de roman van je leven, of zeg je met een knipoog en glimlach genoeg? Want ook in die kleine gebaren, zit een verhaal.

Verhalen vind je dus overal. In elk idee, in elk moment. Verhalen geven betekenis. Aan alles! En daarom staat storytelling dit jaar voorop. Laat zien waarom je doet wat je doet. Betrek de bezoekers, het zijn immers ook deelnemers in het grote verhaal dat we in augustus samen schrijven. Verbaas, verwonder, vertel. Wij luisteren, kijken en doen mee.

Solar is Built on Creativity en bestaat in 2019 vijftien jaar. Vijftien jaar aan creativiteit, feest, muziek en oude en nieuwe vriendschappen. Vijftien jaar aan verhalen óók. Verhalen van een beschonken avontuur. Verhalen met een lach en verhalen met een traan, al is die laatste van geluk. Welke verhalen we volgend jaar rond deze tijd vertellen? Laten we ze eerst maken en beleven. Samen. Tijdens Solar 2019.